NAPAPIIRIN SANKARIT 3 -ARVONNAN SÄÄNNÖT

Kilpailuaika
Osallistumisaika on 25.-27.8.2017. Voittaja arvotaan 27.8.2017. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei oteta huomioon.

Kilpailun Järjestäjä
Kilpailun ja siihen liittyvät palkinnot järjestää Yellow Film & TV, johon viitataan jäljempänä nimellä ”Järjestäjä”.

Osallistuminen kilpailuun
Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa.

Osallistuminen tapahtuu Napapiirin sankarit 3:n Facebook-sivulla joko kommentoimalla kilpailujulkaisua tai reagoimalla siihen.

Mikäli kilpailun voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat kilpailusta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten tai arvonnan todennäköisyyksien muuttamiseksi.

Voittajien nimet voidaan julkaista Järjestäjän internet-sivuilla, Facebookissa, Instagramissa tai muussa viestinnässä.

Palkinnot
Järjestäjän raati valitsee kaksi voittajaa. Voittajille jaetaan palkinnoksi kullekin kaksi Finnkinon vapaalippua. Käyttämättömiä palkintoja ei korvata eikä niitä voi muuttaa rahaksi.

Voittajille ilmoitetaan voitosta Facebook-sivulla vastaamalla kyseisten henkilöiden kommentteihin. Voittajia pyydetään ottamaan yhteyttä arvonnan järjestäjään palkinnon toimittamista varten Facebookin yksityisviestissä. Saatuja yhteystietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin.

Sääntöjen hyväksyminen ja muutosoikeus
Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat hyväksyvät nämä kilpailun viralliset säännöt. Järjestäjällä on oikeus tarpeen vaatiessa muuttaa näitä sääntöjä ilman eri ilmoitusta.

Järjestäjän vastuu:
Palkinnon voittaja vastaa mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kilpailuun osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.

Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta.

Facebookin vastuuvapaus
Arvonta ei ole Facebookin järjestämä, eikä Facebook liity siihen mitenkään: Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontaa millään tavalla.

Osallistu!

YHTEISTYÖSSÄ