REKKARIKISA

Kilpailuaika
Osallistumisaika on 1.6.–8.6.2017. Voittaja arvotaan 8.6.2017. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei oteta huomioon.

Kilpailun Järjestäjä
Kilpailun ja siihen liittyvät palkinnot järjestää Yellow Film & TV, johon viitataan jäljempänä nimellä ”Järjestäjä”.

Osallistuminen kilpailuun
Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa.

Osallistuminen tapahtuu Napapiirin sankarit 3:n Facebook-sivulla kommentoimalla kilpailujulkaisua joko lisäämällä kuvan tai kilpailuvastauksen.

Osallistujalla täytyy olla täydet oikeudet kuvaan, jonka hän kilpailuun lähettää. Järjestäjällä on oikeus poistaa kilpailusta kuvat, joiden oikeudet eivät ole osallistujan hallinnassa, sekä kuvat jotka voidaan katsoa loukkaaviksi tai jotka eivät muutoin vastaa tämän kilpailun luonnetta.

Mikäli kilpailun voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat kilpailusta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten tai arvonnan todennäköisyyksien muuttamiseksi.

Voittajien nimet ja kilpailuun lähetetty kuva voidaan julkaista Järjestäjän internet-sivuilla, Facebookissa, Instagramissa tai muussa viestinnässä.

Palkinnot
Järjestäjän raati valitsee kolme voittajaa. Voittajille jaetaan palkinnoksi kullekin kaksi lippua Napapiirin sankarit 3 -elokuvan kutsuvierasensi-iltaan. Käyttämättömiä palkintoja ei korvata eikä niitä voi muuttaa rahaksi.

Voittajille ilmoitetaan voitosta Facebook-sivulla vastaamalla kyseisten henkilöiden kommentteihin. Voittajia pyydetään ottamaan yhteyttä arvonnan järjestäjään palkinnon toimittamista varten Facebookin yksityisviestissä. Saatuja yhteystietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin. Mikäli jotakuta voittajista ei tavoiteta kahden viikon kuluessa voittajan julkistuksesta, voidaan tilalle arpoa uusi voittaja.

Sääntöjen hyväksyminen ja muutosoikeus
Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat hyväksyvät nämä kilpailun viralliset säännöt. Järjestäjällä on oikeus tarpeen vaatiessa muuttaa näitä sääntöjä ilman eri ilmoitusta.

Järjestäjän vastuu:
Palkinnon voittaja vastaa mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kilpailuun osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.

Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.

Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä kilpailun verkkosivulla.

Facebookin vastuuvapaus
Arvonta ei ole Facebookin järjestämä, eikä Facebook liity siihen mitenkään: Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontaa millään tavalla.

Osallistu!

YHTEISTYÖSSÄ