TIS-51

FORD SIERRA -90

FORD SIERRA -90

Ford Sierra 2.0i MkII, 1990

1990-luvun estotonta estetiikkaa huokuva Sierra on jokaisen rassaaja-Ranen ja amis-Akin unelma! Tässä on rassi joka takavetoisena kulkee kesät talvet kahva edellä, kahden litran 123-heppaisen bensakoneen lyödessä värinää penkkiin.

Räväkän keltaiseksi maalattua runkoa koristavat etuosaan pelimies-ilmettä tuova Cosworth-etuspoileri, kylkien sporttiset helmalevikkeet sekä jokaisen kotituunaajan must-have: näyttävä takaspoileri. Pohjoisen hämärässä takuuvarma huomionherättäjä ja surinasussujen pöksyjen kostuttaja on sininen alustavalo, joka luo pimeään tiehen vauhdin tuntua.

Myöskään auton sisusta ei jätä kylmäksi. Pinkit karvapenkit, vanhan liiton karvanopat sekä intiimiä tunnelmaa luovat neonvalot saavat bensankärystä nauttivat kissat kehräämään ja kollit mouruamaan.

LER-551

Huyndai Coupe 2.0 16V R4, 1997

Huyndai Coupe 2.0 16V R4, 1997

2.0I 16V 2.0 R4

Tuunattu sininen paholainen näyttää millä lohkeaa! Sen kisoissakin palkitut poppivehkeet vakuuttavat paatuneimmankin bassopoliisin. Takatilassa kolme räkkiin asennettua SPL -vahvistinta, 2×12” subwooferit ja 2×19” -tietokonenäytöt tarjoavat karkkia korville ja silmille.

Mimmimagneetteina toimivat myös erikoismaalaukset, hiilikuidusta valmistettu takasiipi, 18’’ alumiinivanteet, sävylasit ja nahkaverhoiltu sisusta. Muihin herkkuihin kuuluvat mm. keskuslukitus, xenon-ajovalot korkeussäädöllä, sähkökäyttöiset peilit ja ikkunat sekä nahkapäällysteinen vaihdetangon nuppi, jota hipelöi ilokseen.

Kaksilitrainen 16V DOHC -kone tuo ilokaasulla terästettynä, uudelleenohjelmoituna ja parannellulla imutekniikalla riittävästi potkua rajumpaankin pilluralliin. Rauhallisessa maantieajossa (eli ei käytännössä koskaan) päästään kulutuksessa maltillisiin 7 l / 100 km -lukemiin.

YHTEISTYÖSSÄ